AKTUELNO

Ona mu priznala da joj prija njegovo društvo.

Tokom "Igre istine" zadrugari su želeli da raskrinkaju i otkriju prave namere Vladimira Todorovića sa Zerinom Hećo. S obzirom na to da je prvih nekoliko dana bio previše blizak sa Oljom Bajrami, a potom se zbližio sa Hećo.

Velika prašina se digla kada je Zerina saznala da ju je Vlada slagao da je Olja poljubila njega, a ne on nju, a zatim proveo noć u zatvoru sa njom gde su se njih dvoje poljubili. Večeras je ova tema ponovo potegnuta ova tema, zbog čega je Hećo ponovo na ivici nerava.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja hoću da je sve kristalno jasno. Meni je najgore kada mi neko u životu kaže da sam žrtva. Ja više ne znam ništa - pričala je Zerina, a onda je u kupatilo ušao Toma Panić i pružio joj reči podrške.
Ja sam želeo da vidim gde je Olja sa tobom. Meni se čini da je ona tebe želela da napravi ljubomornom. On je dečko možda pogrešio sa neke strane, ne mislim da greši u vezi sa tobom i da te laže. Ne pravi od ovoga dramu. Video sam u pabu da ti prija njegovo društvo - pričao je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

Bez obzira na sve ono što mi je ono đubre (Bane) uradilo, ja opet danas mislim da li je on jeo i ja odem do njega, a mrzim to - govorila je plačljivim glasom Zerina.
Ne razmišljam u smeru da budemo zajedno, samo mi prija - rekla je Zerina.

Foto: TvPink Printscreen

U jednom trenutku njihov razgovor je prekinula Olja Bajrami koja je urlala na Panića.

Kome ti kažeš da se plaši? Šta je bilo, šta glumiš advokata drvenog ovde, je l' majmune jedan - urlala je Olja.

Pročitajte još: POBESNELA: Miljana spremna da napravi SPEKTAKL NA ZADRUGOVIZIJI, ali nema Zolinu podršku: TO ŠTO TI RADIŠ NE RADI JEDNA MAJKA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'