AKTUELNO

Njihove energije su se poklopile.

Ukućani Bele kuće ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje međusobno postavljaju jedni drugima pitanja o svemu onome što se dešavalo proteklih dana u "Zadruzi 2". Kako bi dobili nagradu, stanovnici moraju iskreno da odgovore na pitanja koja dobijaju od svojih cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa Savić pitao je Boru Santanu da li misli da je Maja Marinković ljubomorna na njegovu buduću ženu pa je u poslednje vreme sve češće u Santaninoj blizini.

Ne mislim da je ljubomorna i da radi to namerno. Njoj je dosadno, igra se, zeza se sa mnom, kao detence neko - odgovorio je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa druge strane, David Dragojević je imao pitanje za Marinkovićevu da li joj prija Bora, na šta mu je ona odgovorila:

Da, prija mi. Mi imamo tu neku ludačku energiju, toliko je nešto nenormalno između nas. Svađamo se, pa se pomirimo. Kada Bora meni nešto kaže ja prvo krenem od toga da je slagao, pa ako bude istina - super. Jako je duhovit, super je drug, ali tu nema ništa više od prijateljstva. Nikad mi nije dosadno sa njim - odgovrila je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: IAKO SU SE SMRZAVALI, UŽIVALI SU U IGRI! Zadrugari POKAZALI šta umeju, a neki su PONOVO BOJKOTOVALI ZADATAK! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Rijaliti Zadruga

'