AKTUELNO

Pobesnele su kada su saznale šta im je obema pričao iza leđa.

Stanovnici hiper-rijaliti programa "Zadruga 2" u noći sa srede na četvrtak odgovaraju na pitanja koja su im postavljali gledaoci na zvaničnoj RTV Pink - Fejsbuk stranici, a koja zadrugarima čita voditelj Milan Milošević.

Pitanje za Marijanu Zonjić odnosilo se na to kakvo ona mišljenje ima o Biljani Micić, budući da su obe delile istog muškarca Adama Đoganija i da zbog toga postoji netrpeljivost među njima.

Foto: TvPink Printscreen

Adam je njoj sve vreme punio glavu glupostima o meni kako sam ja za tu curu sve i svašta pričala. Verovatno nije hteo da se nas dve družimo - rekla je Marijana.
On je meni rekao da me pljuvala dok me gledala i na televiziji - rekla je Biljana, a Adam se samo smeškao što je iznerviralo Biljanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sada, kada su saznale da je Đogani zapravo doprineo tenziji i netrpeljivosti koja postoji između njih dve, ostaje da saznamo da li će njih dve postati dobre rijaliti prijateljice.

PROČITAJTE JOŠ: Karađorđe izabrao LUNU ZA NAJLEPŠU ZADRUGARKU, Ljuba ga PREKORELA što je Aleksandru IZOSTAVIO, pa mu uputila NIKAD GORE UVREDE! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Marijana Zonjić

'