AKTUELNO

Toma Panić je prekoreo zbog njenog ponašanja.

Ukućani najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći odgovaraju na pitanja gledalaca, koji su proteklih dana na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink, pitali zadrugare sve ono što ih zanima.

Pitanje za Tomislava Panića glasilo je da li bi zamenio krevet sa Markom MIljkovićem kako bi bio bliži Luni Đogani i time izašao u susret svom rijaliti prijatelju.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek sam bio na strani prijatelja, nikad nisam zlonameran. Ako bi on to zatražio naravno da da  - rekao je Toma.
Gledaoci su postavili to pitanje jer bi voleli da nas vide zajedno. Ja sam se distancirao od Lune da ne bi gledaoci postavljali takva pitanja - odgovorio je Marko Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Ne moramo ni da se družimo. Ja se ni sa kim ovde ne družim da bi postojali klipovi. Ne znam čega se plašiš. Što se mene tiče ne moramo ni da se družimo - rekla je Luna nakon čega je ona ušla u svađu sa Tomom.
Kada je Ljuba postavila Marku pitanje za Lunu, video sam kako se ona smeška. Ako misliš da se ti Marku sviđaš, zašto misliš da se on plaši da iznese svoje mišljenje. Ako misliš da se ti Marku sviđaš, što mu onda prilaziš, kada znaš da se ti meni sviđaš. Ti si ozbiljna koketa - pričao je Toma.
Ne sviđaš mi se! Što mi se obraćaš - besnela je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OTVORENO SE UDVARALI JEDNO DRUGOM! Luna i Marko pričali o svom odnosu, ona mu poručila: Svašta bi mi rekao, ali ne smeš! (VIDEO)

Miljana Kulić je sve vreme dobacivala Marku Miljkoviću, pa je došlo do manje rasprave a kako je sve izgledalo pogeldajte u video-snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

S.S.

#Luna Đogani

'