AKTUELNO

Ponovo se raspravljali zbog ove situacije.

Pred zoru došlo je do novih trzavica u odnosu između Suzane Perović i Mikija Đuričića koji su se pre nekoliko nedelja krišom ljubili po ćoškovima rijaliti programa "Zadruga 2", kako ih ne bi primetili ostali ukućani.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihove izlive emocija snimile su kamere, a kasnije je ukućanima i pušten ovaj snimak, posle čega su svi ostali šokirani prizorom koji su videli. Suzana i Miki nakon toga su govorili kako će biti udaljeni jedno od drugog.

Foto: RTV Pink , printscreen

Međutim, to im nije pošlo za rukom, već su nastavili da provode vreme zajedno. Ovoga puta Suzana i Miki ušli su ponovo u raspravu nakon što je ona izjavila kako joj se sviđa Vlada Todorović koji je pre nekoliko noći ljubio Zerinu Hećo dok su bili zajedno sa Brendonom u zatvoru.

Foto: TvPink Printscreen

Ne možeš tako više da foliraš. Nismo zaljubljeni jedno u drugo, nismo u tajnoj vezi... Ne možeš da se igraš sa mnom! - govorila je Suzana Mikiju.
I šta si želela da pokažeš sa tim? Te stvari se ne govore muškarcu. Ja ne vidim drugu ženu kada se zaljubim - pričao je Đuričić.

Foto: RTV Pink , printscreen

Meni trebaš ti takav kakav jesi! Jesi li ti normalan? Ti si navikao na ove dve tvoje koje te prave ljubomornim! Da, to se govori muškarcu! Ja ako vidim dobrog frajera, ja ću to da komentarišem - nastavila je Suzana.

Podsetimo, Suzana u spoljnjem svetu ima supruga koji je za portal Pink.rs rekao kako ne vidi ništa loše u tome što su se njegova žena i Miki ljubili pred kamerama. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'