AKTUELNO

Otvorila mu dušu.

Nakon večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem", Ljuba Pantović i Miki Đuričić su se osamili u spavaćoj sobi kako bi razgovarali o bivšem suprugu ove ukućanke i aktuelnom zadrugaru Karađorđu Subotiću, kao i o njihovim ćerkama Gorani i Aleksandri Subotić, a tema ovog razgovora bio je i David Dragojević koji je u vezi sa Sandrom.

Foto: RTV Pink , printscreen

Tom prilikom Ljuba nije imala lepe reči za Karađorđa, za kog je rekla kako je izmišljao priče o njihovim ćerkama, a Miki je sve vreme govorio ovoj ukućanki kako je šokiran onim što čuje od nje.

Foto: RTV Pink , printscreen

Dođe za stolom i kaže svašta za našu mlađu ćerku, a dete bre sportista. To radi samo da bi je uvukao u ovu priču, kunem ti se Miki. On je izjavljivao da sam ja Aleksandru htela da uvučem u svašta. Zbog toga je dobio tužbu - rekla je Ljuba i dodala:

Foto: RTV Pink , printscreen

Gorana je jednom u životu dala samo svoje dve rečenice u medijima: "Ja moju mamu ne želim da komentarišem", kao što i neće. Mi imamo poseban odnos. Rekla je i: "Ja samo hoću da kažem da su mi tata i sestra uništili život", a on je tukao njenog dečka, polomio mu rebra. Ona je mala Ljuba - dodala je Pantovićeva.
Čekaj, da li je moguće da je on izgovorio ove reči? Pa on nije normalan! Ja ovakav odnos oca i ćerke ne mogu da razumem napolju, a kamoli na televiziji - pričao je Miki.

Foto: RTV Pink , printscreen

Dok su Ljuba i Miki pričali o Karađorđu, on je bio na farmi i čistio oko životinja, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Ljuba Pantović

#Miroslav Miki Đuričić

'