AKTUELNO

Velika rasprava nastala zbog Vladinog odnosa sa Oljom i Zerinom.

Savo Perović izjavio je nedavno kako ga je Olja Bajrami molila da ispita Vladu Todorovića šta misli o njoj, a ovaj ukućanin je izjavio i kako mu se koreograf smučio nakon zbližavanja sa Zerinom Hećo.

Foto: TvPink Printscreen

Olja je nedavno pred svima za crnim stolom priznala da joj se sviđa Todorović, koji se kasnije ljubio sa Zerinom Hećo tokom njihovog boravka u zatvoru kada su spavali zajedno, a zbog svega je bilo veoma burno za crnim stolom tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

Ja sam mu rekao da je pi*ka ispao i da mi se to nije svidelo što je uradio! - govorio je Savo.

Foto: RTV Pink , printscreen

Odnosi i laži su me razočarale. Moram sebe prvo da odbranim od laži. Vlada je taj koji je išao za mnom, kada sam se udaljila od njega. Mene ovde boli najviše Savo. On je meni prećutao neke stvari. Zerina mu se sviđa od početka, ja bih volela i zamolila ga da demantuje to sve, ako to nije istina i da ne laže - pričala je Olja.

Foto: RTV Pink , printscreen

Sava mi je rekao da ja preterujem u nekim stvarima, ali ja sam od prvog dana rekao da je ona savršena osoba za moju partnerku za ples - rekao je Vlada.

Foto: RTV Pink , printscreen

On je rekao da sam ja njega poljubila, što nije istina! Jesi rekao da sam te poljubila? - dodala je Olja.
Ne! Ko je to rekao? Samo u obraz kada smo se pozdravljali - odgovorio je Vlada Olji i dodao: Mi smo proveli noć tamo zajedno. Ružnu reč nisam izgovorio. Ja hoću ovde da budem dobar sa svima, ovo je trebalo da se razjasni na drugi način.

Foto: RTV Pink , printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

On je meni rekao da je ona njemu prišla i poljubila ga kada je krenuo u zatvor - rekla je Zerina.

Foto: RTV Pink , printscreen

Podsetimo, tokom noći kada je bio sa Zerinom blizak u zatvoru, Vlada Todorović je rekao ovoj ukućani da ga je Olja Bajrami poljubila. Todorović je zatim dobio najmanji broj glasova publike, zbog čega je bio izbačen, međutim Veliki šef je odlučio da vrati u kuću Vladu, jer je zadrugarima potreban koreograf za "Zadrugoviziju", a njegovom povratku se najviše obradovala Zerina.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'