AKTUELNO

Osladilo im se.

Odnos između Rebeke Popović i Marka Petruševića Petrućija, takođe je bio tema večerašnjeg "Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem". Ovi zadrugari su tokom protekle noći razmenjivali nežnosti u spavaćoj sobi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Čim su se svetla ugasila, oni su se odmah prepustili strastima, a Petrućiju koji je u "Zadrugu 2" ušao kao zauzeti momak, imao je intimne akcije i sa Jelenom Krunić pred punom spavaćom sobom.

Foto: RTV Pink , printscreen

Pa ništa. Ja generalno gotivim takav fazon frajera, ali ništa se nije desilo. Ja volim takav fazon muškaraca. Mlađi je od mene možda godinu dana, dve. Simpatično mi je sve to, prija mi. Brutalno je bilo. Nisam videla gaće, bio je mrak. Ne možeš posle jedne večeri da kažeš da smo u vezi - rekla je Rebeka.

Foto: RTV Pink , printscreen

Svoje izlaganje imala je i Marijana Zonjić koja je govorila kako zna da se Rebeki već duže vreme sviđa Petrući. Zonjićeva je dodala da joj se ne sviđa Marko, kao i da joj je ovaj ukućanin priznao da mu se sviđa Popovićeva.

Neće ovo biti priča koju sam započeo sa Jelenom - kratko je izjavio Marko Petrušević.

Foto: RTV Pink , printscreen

Voditelj Milan Milošević je rekao ovim zadrugarima da gledaoci misle da su prelep par, kao i da Petrušević više napolju nema devojku, a rekao je Marku i da sedne pored Rebeke, što je ovaj ukućanin i učinio.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuveklović

#Marko Petrušević

#Rebeka Popović

'