AKTUELNO

Zadrugari promenili mišljenje o Banetu.

Nakon odabira potrčka, kada je ovonedeljni vođa Lepi Mića izabrao Marijanu Zonjić i Baneta Čolaka, usledio je "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" tokom kog je jedna od glavnih tema bio odnos Čolaka i njegove bivše devojke Zerine Hećo.

Foto: RTV Pink , printscreen

Bilo je veoma burno za crnim stolom, a najbučnije kada su svoje stavove iznosili Zorica Marković i Miki Đuričić. U jednom momentu, nakon burnih svađa, Zerina se udaljila sa sastanka i otišla u kupatilo gde se osamila nekoliko minuta.

Foto: RTV Pink , printscreen

Od mene više ne možeš da praviš magarca! Ja sumnjam da dosta stvari lažeš. Ja sam bila samo dobar slušalac, jer sam osetljiva na mušku decu. Na osnovu tvoje priče sam razumela da je ova devojka k*rva! Sa Zerinom nikada nisam imala priliku da pričam - pričala je Zorica.

Foto: RTV Pink , printscreen

Podsetimo, Zerina i Bane imali su žestoku svađu u kupatilu nakon što je ona provela noć u zatvoru. Hećo je tada u ovom delu "Zadruge 2" bila jer je polila kafom Aleksandru Subotić, dok je Vlada Todorović tada bio zajedno sa Brendonom nominovan. Na rastanku je Vlada poljubio Zerinu, što je izazvalo gnev kod Čolaka.

Foto: RTV Pink , printscreen

Tokom izlaganja Mikija Đuričića, Bane je sve vreme gledao u pod, dok je Zerina završila u suzama govoreći kako ne može da sluša izlaganja svojih cimera koji su komentarisali njenu i Banetovu vezu.

Foto: RTV Pink , printscreen

Ja sam se ogrešio o Zerinu. Njega sam uhvatio sto puta u laži, nju nisam! Bane, vi ne možete da budete drugovi. Bane je jedini krivac za raspad te veze. Ti ne možeš da se miriš sa Zerinom i da pričaš sa Marijanom koja Zerinu naziva k*rvom, Davidom i Aleksandrom sa kojima je u svađi. To je meni van svake pameti. On je najsrećniji bio kada je ona bila bolesna i kada joj je titrao - govorio je Miki Đuričić.

Foto: RTV Pink , printscreen

U jednom momentu Bane je počeo da govori kako su se Vlada i Zerina ljubili u zatvoru, posle čega je počeo Zerinu da vređa i pljuje. Tada je nastala velika svađa, a obezbeđenje je odmah reagovalo.

Nisam ga poljubila, on je prilazio meni! Skloni mi se da te ne gledam! Hoćeš da te zadavim ovde?! - vikala je Zerina!
Jesi ga poljubila, govorila si da si ga poljubila u usta! Pu, je*em li ti mater ovde! Mamu ti je*em lažljivu! U oči me gledaš i lažeš! - urlao je Bane!

Foto: RTV Pink , printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'