AKTUELNO

Nisu mogli, a da ne prasnu u smeh!

Bora Santana je u toku dana iznenadio sve kada je priznao da mu fali devojka u Zadruzi, te da bi voleo da se na vratima Bele kuće pojavi ona koja će biti sa njim zbog onoga što jeste.

Portal Pink.rs objavio je konkurs u kojem sve zainteresovane devojke mogu da se prijave, a Drvo mudrosti je Boru i Mikija Đuričića o tome i obavestilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Takmičari su bili presrećni zbog ove vesti, a onda su se njih dvojica u razgovoru obratili potencijalnim udvaračicama i saopštili im šta Santana poseduje od imovine kako bi znale šta od njega mogu da očekuju.

Mi imamo kuću u Železniku od 90 kvadrata, harmoniku, stan. Nema veze i ako si kurava, javi se. Nema veze da li si imala sto frajera, bitno je da si dobar drug - rekli su Bora i Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Došla riba na nastup, neprijatno je i meni i njoj. Nju muvaju pet frajera, ja gledam. Ona od muke došla na binu i poljubila me, upropastila mi dve kombinacije! Pa, zamisli da je bila neka pijandura, da pomisli da ga pravi ljubomornim pa da mi baci flašu u glavu - ispričao je Bora.

Šta su njih dvojica još rekli, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: ZADATAK KOJI IH JE PODIGAO NA NOGE: Miljana i Bora pripremaju svoj nastup i to UZ OVU PESMU! (VIDEO)

K.Ristić

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'