AKTUELNO

Bile su vrlo iskrene.

Nekoliko minuta pre izbacivanja, voditelj Ognjen Amidžić je proveo sa Lunom Đogani i Zerinom Hećo koje su ostvarile prijateljski odnos u Zadruzi. Voditelja je zanimalo kako se prijateljice savetuju međusobno. Luna je na neki način rekla Zerini da ne treba da priča sa Banetom Čolakom ukoliko želi da se oseća bolje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Savetovala sam je da ako hoće da bude kao ona stara, mora da se otkači od onoga što je pravi drugačijom, to je Bane. Nisam rekla da ne treba da priča - rekla je Luna.

Proteklu noć Zerina je provela u zatvoru sa Vladimirom Todorovićem. Kako nije bilo mesta, Zerina je bila u njegovom krevetu pa je nakon nekoliko sati ćaskanja došlo do poljupca koji je Hećo iznenadio. Ipak, ona nije krila da joj je baš prijala pažnja koju očigledno nije dobila od Baneta Čolaka koji ju je danas vređao kad je saznao za poljubac.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Spavala sam sa Vladimirom, u zatvoru. Posle sam došla u toalet na cigaretu. Tu je počeo Bane da me vređa. Svakim danom imam sve manji fitilj. A što se tiče Vlada, nisam očekivala, videla sam da me gleda nekada. To je Luna provalila, ja sam još uvek u nekom blagom šoku. Iskreno cela ta situacija mi je onako, nije ni vreme ni mesto. Nisam za vezu trenutno. To znaju Luna i Jelena. Desilo se to da me je poljubio i osećala sam se kao debil. Mislim da ne treba da razmišljama sada o sebi, tek kada stvorim za nju, onda ću o sebi. Nemam sreće, apsolvirala sam nesreću u ljubavi. Dok Bane, on neće da prestane. Videću da reagujem ja drugačije - detaljno je rekla Zerina, a onda je Ognjen pitao kako ona savetuje Đoganijevu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna je na kraju priznala da nekada koketira i sa muškarcima koji joj se ne sviđaju jer joj je potrebna pažnja. Spomenula je Marka Miljkovića sa kojim se često odvoji po strani razmenjujući komplimente u sitne sate.

Ja sam jako usamljena kada nemam dečka, nekada imam potrebu da flertujem, to radim nesvesno. Dok sam pričala sa njim, ja sam se tako osećala. Sve radim na prvu loptu, nema kod mene razmišljanja - rekla je Luna.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Luna Đogani

#Zerina Hećo

'