AKTUELNO

Osetila da je ogovaraju?

Mina Vrbaški i Ervin Mujaković odlučili su da se distanciraju, nakon bliskog odnosa koji su imali. Ova zadrugarka je nedavno Luni Đogani priznala da joj nedostaje bivši dečko Nemanja Đerić Đekson, što je kasnije saznao i Ervin.

Foto: RTV Pink , printscreen

Mujaković je tada rekao da je veoma iznenađen zbog Mininih reči, a noćas je u pabu razgovarao sa dečkom Miljane Kulić, Lazarom Čolićem Zolom o ovoj učesnici rijaliti programa "Zadruga 2".

Foto: RTV Pink , printscreen

Počeo si da joj se sviđaš, ali se boji neke svoje... Ona ne bi dopustila sebi da te povredi na neki način. Možda je najbolje da opet vi popričate, da joj kažeš šta planirate. Ti si muško, treba da pričaš sa njom. Pokušaj na fin način da pričaš, j*bi ga, da ne ostanete u lošem odnosu. Ona je živa osoba, voli akciju, voli život. Ona voli te kao Đeksona, znaš koliko je on gotivan, a ovo je njoj nešto novo - govorio je Zola.

Foto: RTV Pink , printscreen

Znaš da sam ti rekao da je do nje, da ona mora da odluči. Ja bih voleo da nastavimo to, ali me je strah koliko je ona iskrena prema sebi - govorio je Ervin.

Foto: RTV Pink , printscreen

Dok je prolazila pored paba, Mina Vrbaški je primetila Ervina i Zolu, zbog čega je odlučila da im se pridruži u ovom delu "Zadruge 2" i tako prekinula razgovor u kom je ona bila glavna tema, a onda je došlo i do rasprave između njih.

Foto: RTV Pink , printscreen

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Ervin Mujaković

#Lazar Čolić Zola

#Mina Vrbaški

'