AKTUELNO

Došlo i do manjih varnica sa Minom tokom odgovaranja na pitanje.

Majka Mine Vrbaški, Ivana, odlučila je da raskine veridbu koju je imala sa Karađorđem Subotićem pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2". Večeras je ovaj zadrugar dobio pitanje kako se oseća nakon svega i koliko mu je teško pao rastanak sa Ivanom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

Ja se osećam vrlo loše i vrlo pokislo posle tog raskida. U najtužnijim snovima nisam mogao da verujem da će to da se desi. Smatrao sam je ozbiljnom ženom od ostalih koje sam imao. Gajio sam i nadu da ćemo imati zdravu porodicu - rekao je Karađorđe.

U toku Karađorđevog izlaganja došlo je do svađe između njega i Mine Vrbaški, koja se sve vreme smeškala dok je on pričao, što je zasmetalo Subotiću koji je uputio nekoliko reči ćerki Ivane Vrbaški.

Foto: RTV Pink , printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

Nemoj da se mešaš gde ti mesto nije, tvoja majka nikada nije imala probleme zbog mene - rekao je Karađorđe Mini i nastavio dalje: Ivana je imala problem zbog neke treće strane, to ste mogli da čujete. Žao mi je zbog toga. Imam dosta godina, ne trebaju mi nervoze i trzavice. Imam svoj život u kom radim ono što volim. Neću da dozvolim da mi neko kvari život!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Karađorđe Subotić

'