AKTUELNO

Ovi zadrugari su često na ivici flerta.

Odnos Lune Đogani i Marka Miljkovića privlači pažnju zadrugara i javnosti. Koliko god njih dvoje tvrdili da su samo prijatelji, njihovi razgovori su često na ivici flerta. Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara", pripadnici sedme sile su pitali Lunu da objasni njen odnos sa Markom i kako to utiče na njene emocije prema bivšem dečku Slobodanu Radanoviću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Da li to znači da tvoje emocije prema Slobi jenjavaju? - glasilo je pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Marka, rekla sam više puta da nemam emocije prema njemu. Nemam problem da kažem da mi se sviđa, oboje smo slobodni, ali ne mogu da kažem nešto što nije istina. On je lep i simpatičan, prija mi kao drug, ali ništa više od toga ne osećam. Mi se najviše družimo kada se žurka završi, ovako i ne pričamo nešto. Ja sam koketica, ali ne bih prešla granicu - rekla je Luna.

Luna Đogani je zatim otkrila šta sada oseća prema bivšem dečku Slobodanu Radanoviću sa kojim je bila u vezi u periodu dok je on bio u braku sa pobednicom prve sezone "Zadruge" Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink , printscreen

Nemam emocije, nemam ništa. Prazna sam kao kutija. Kada pomislim na njega, to nije ništa lepo. To je najveći poraz u mom životu - dodala je ona.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NISU TREPNULI: Zadrugari sve više pričaju o najgledanijoj seriji, A EVO KAKO SU ISPRATILI NOVU EPIZODU 'Zabranjene ljubavi'! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'