AKTUELNO

Od sada će imati komunikaciju samo na poslovnom nivou.

Suzana Perović i Miki Đuričić danima unazad imaju veoma blizak odnos, koji prelazi granice prijateljstva. Kamere "Zadruge" su već nekoliko puta uhvatile njih dvoje na delu kako se ljube.

Kada je to obelodanjeno svim zadrugarima, Miki se potrudio da zaštiti Suzanu i uporno se pravdao da su njih dvoje samo prijatelji i isticao kako je ona udata žena. Međutim, čini se da mu je prekipelo da se kriju, pa joj je predložio da se udalje jedno od drugoga.

Foto: TvPink Printscreen

Šta hoćeš? Da ne razgovaramo? Hoćeš da mi kažeš šta te smara, da to sklonim - upitala je Suzana Mikija.
Pa ne znam brate, kao go*no se osećam. Ja neću tebe da ubeđujem ni u šta. Neću taj odnos, gde se ti stalno pereš, a ja ispadam idiot. Ovako ne ide, hajde da vidimo posle rijalitija kako i šta. Ti se kriješ. Bolje je da se udaljimo. Ne treba više da se ljubimo i da se krijemo - rekao je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Je l' ti moraš sve naglas da pričaš. Ja znam što ovo radim. Je l' treba da ti crtam - pitala se Suzana.
Mi ovako ne možemo da funkcionišemo i bolje je tako - zaključio je Miki.

Foto: TvPink Printscreen

Suzana je Mikiju prebacila što je često nervozan i što se prepiru oko sitnica kao što su - ko će kome skuvati kafu, doneti hranu. Dogovorili su se da se njihova komunikacija zasniva samo na poslovnom nivou i da se isključe emocije.

Pročitajte još: TO, MIĆO! Pržulj MESIO ZADNJICU udate Dragane Mitar! Ona se prepustila, pa pohvalila njegovo umeće! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'