AKTUELNO

Kulićevoj se ovo nimalo ne bi dopalo.

Zadrugarka Miljana Kulić prepoznatljiva je po svom britkom jeziku, a ni ljubavna romansa u koju je uplovila sa Lazarom Čolićem Zolom je nije sprečila da upada u žestoke konflikte.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako niko nije očekivao ovo, Miljana je posle četiri meseca imala raspravu i sa Snežanom Ilić, a poznato je da joj ni sudija nije ostala dužna. Ilićeva nije mogla da veruje na koji način se Kulićeva ophodila prema njoj, pa je u razgovoru sa Lepim Mićom osula paljbu po njoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ne može ona meni da se smeje ironično, nisam joj ja Klara pa da moram da je slušam dok me plaća za nadnicu. Rekla mi je da nemam svoj stav, zato sam joj i rekla šta mislim o njoj. Pa, rekla mi je da sam iskoristila Mikija za Novu godinu, ne znam šta sam to uzela od njega - rekla je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona prošle godine pričala da je studirala na pravnom i da je poslednji ispit polagala kod dekana. Ona svakoga vređa i svakog napada - pričao je kroz smeh Lepi Mića.

Miljana nije bila prisutna dok su takmičari pričali o njoj, a kako su ostali reagovali na sve što su čuli, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Snežana Ilić

'