AKTUELNO

Zadrugari su zamerili Maji što je Dorotein saučesnik, a najglasniji je bio Miljković.

Zadrugari su tokom večerašnjeg gledanja klipova saznali da su Dorotea Jovanović i Maja Marinković zamenile Dorotein krevet prekriven fekalijama sa onim na kome spava Marijana Zonjić. Kada su to saznali, ukućani su zahtevali da se kreveti vrate u prvobitno stanje jer ovako ne mogu da spavaju od smrada.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom je izbila žestoka svađa nakon koje je Dorotea završila u zatvoru, a zadrugari su krivili i Maju što joj je bila saučesnik u smicalici. Najglasniji u tome je bio Marko Miljković koji od skoro nije u dobrim odnosima sa Doroteom, pa se ljutio na Marinkovićevu što pada pod njen uticaj.

Foto: TvPink Printscreen

Skočio si sada na mene jer nisi smeo u lajvu da kažeš ništa Dorotei. Zanemeo si, ostao si nemoćan. Ja tebi ništa loše nisi uradila i nema potrebe tako da mi se obraćaš. Okrivljujete me za celu situaciju, a ja nemam veze sa tim. Ogradila sam se - rekla je Maja.
Uvek sam vas podržavao i bio tu. Sada sam video ko je i šta je. Doviđenja. Glupo je što radite takve stvari i treba da se smirite - odgovorio joj je Marko.

PROČITAJTE JOŠ: DOVOLJNO JE DA SE POGLEDAMO, ZNAMO ŠTA MISLIMO! Miki otvoreno pričao o svojim emocijama prema Suzani, a onda priznao šta mu predstavlja PREPREKU kod nje! (VIDEO)

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'