AKTUELNO

Njen prijatelj ju je upozorio na Lazara.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata "Zadruge 2" koji region obožava, a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Jedan od klipova koji je izazvao najviše pažnje za crnim stolom bio je onaj na kome je Nataša Moskva otkrila da joj je prijatelj pre ulaska u "Zadrugu" rekao da je Lazar Jeremić gej. Nataša se ovim otkrićem nadovezala na priču koja je kružila Belom kućom - da je Lazar bio u vezi sa Branislavom Radonićem Brendonom.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je ovo sve smešno. Nataša ko Nataša, samo čeka trenutak da bocne - nije se naljutio Lazar.
To je bio dan kada smo otkrili da je Lazar bio kod Brendona u stanu, pa sam se našalila na njegov račun. Posle sam mu rekla da on to ne shvata lično ili kao prozivku. Ne mislim to o njenu, ali mi je bila simpatična ta priča. On gleda žene i to se vidi, može jedino da bude biseksualac - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je želeo da prokomentariše snimak, i tom prilikom je otkrio šta mu je Nataša rekla kada su pričali nasamo.

Nataša je ovde malo zaobišla istinu, pričala mi je da veruje u tu priču. Ali ja imam dokaz da je ona imala sa Lazarom kvalitetan s*ks - rekao je Mića.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OVO MI JE NEPOJMLJIVO: Ivana otkrila da je ZGROŽENA Karađorđevim ponašanjem, A EVO KAKO SE PREMA NJOJ OPHODI NJEGOVA PORODICA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'