AKTUELNO

Biljana je istakla da stoji iza svojih reči, Đogani ju je podržao.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa "Zadruge 2", koji obara sve rekorde gledanosti imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što su zadrugari pričali jedni drugima iza leđa.

Na jednom od njih su Adam Đogani, njegova bivša devojka Biljana Micić i Miki Đuričić ogovarali Marijanu Zonjić, sa kojom je Đogani bio tokom boravka u rijalitiju. Tom prilikom je Biljana prekorela Adama kako je mogao da bude sa devojkom kao što je Zonjićeva i uputila joj niz negativnih komentara na račun njenog izgleda.

Foto: TvPink Printscreen

Oni mi vizuleno idu jedno uz drugo. Vidite im te kosice. Neka oni i dalje komentarišu šta hoće, ja neću komentarisati, ja im želim sve najbolje - poručila je Marijana Adamu i Biljani.

Foto: TvPink Printscreen

Značio mi je tvoj blagoslov. Hteo sam da čekam da ti kažem da ja mogu da budem sa njom. Hvala ti na tome. Ti si bezosećajna i jedno veliko go*no, spominješ majku mom drugu. Ološu - isprozivao je Adam Zonjićevu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ĐEKSON JOJ JE BOLNA TAČKA! Ivana Vrbaški PROGOVORILA o Mininom odnosu sa bivšim momcima, a evo šta misli o Ervinu! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'