AKTUELNO

Ovog puta i gledaoci su imali pravo da daju svoj sud.

Tokom večeri Ivana Vrbaški je imala potrebu da raskine veridbu sa Karađorđem Subotićem, zbog kako kaže, problema koji su prouzrokovani zbog njene veridbe sa njim.

Gledateljka koja je pratila emisiju uživo želela je da podeli sa voditeljem Ognjenom Nestorovićem, ali i milionskim auditorijumom kako ona gleda na njihov odnos.

Foto: TvPink Printscreen

Ono što je Ivana sada uradila Karađorđu, to što je imala problema, pre nego što se ovo desilo, ja joj želim od srca da tek sada ima probleme. Ona žena igra igru. Njoj je na prvom mestu novac. Aleksandra je šljam broj jedan u "Zadruzi", a ovaj put je zaista bila u pravu. Ivana je dobar igrač, ušla u rijaliti, verila se, pa raskinula veridbu. Kakva majka, takva ćerka - prokomentarisala je gledateljka.

Foto: TvPink Printscreen

Po svemu sudeći, gledateljka je oštro osudila postupak Ivane Vrbaški, a kako će se nakon raskida Karađorđe odnositi prema Ivaninoj ćerki Mini Vrbaški nakon raskida ostaje da saznamo.

Pročitajte još: OVO MI JE NEPOJMLJIVO: Ivana otkrila da je ZGROŽENA Karađorđevim ponašanjem, A EVO KAKO SE PREMA NJOJ OPHODI NJEGOVA PORODICA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'