AKTUELNO

Ipak smatra da mu je dao sve pametne savete, ali ga ovaj ne sluša.

Drvo mudrosti je pozvalo Mikija Đuričića u Rajski vrt kako bi on komentarisao šefovanje Bore Santane. Miki je priznao da je to ono što je Santani bilo potrebno jer zna da pevač  nikada u životu nikome nije predstavljao autoritet.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On toliko voli što je šef. On nikada nije bio autoritet. Pričao mi je da je oduvek želeo da bude šef. On je rođen za to i on uživa u tome. Meni je još draže što su ostali ljubomorni. On je simpatični negativac! Bora ima problem sa sujetom, ali dali ste mu na značaju i biće sve okej.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Drvo je čestitalo Mikiju što je njegov ''sin'' Bora uspeo kao šef, pa se osvrnuo na ''sina'' Baneta Čolaka koji ipak nije tako uspešan. Miki je vrlo razočaran u ponašanje Čolaka, pa je drvetu pričao kakve mu je sve savete davao, koje je ovaj naravno ignorisao.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam se drugog sina odrekao, nema njemu pomoći. Dižem ruke. Pokušavam da mu objasnim da ostavi Zerinu na miru jer će ona sama doći. Ne zanima me kakva je ona prema njemu. On je glup da ne shvata da ga Marijana koristi i da mu puni glavu. Pojela ga sujeta i eto! - rekao je Miki ukratko o Banetu.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Miroslav Miki Đuričić

'