AKTUELNO

Nisu imali tako lepe reči za njih.

Odnosi između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, kao i Ljube Pantović i Karađorđa Subotića izazivaju veliku pažnju kako javnosti, tako i ukućana rijaliti programa "Zadruga 2".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Zadruga - RTV Pink

Tako su noćas u hotelu "Zadruga" Jovana Tomić Matora i Lepi Mića u društvu Ane Korać pričali o ovim zadrugarima, a tom prilikom nisu imali baš pozitivna mišljenja o njima.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja ih nikad neću ostaviti na miru sve dok su zli i loši ljudi. I još gore stvari mislim o njoj i kraj priče! Isto kao i za onog matorog (Karađorđa). Ja sam prva pričala da je David dečko za primer. David je meni i Mikiju govorio kako je Sandra zmija i kako ga sramoti. Ja sam mislila da Aleksandra njega maltretira, meni bilo čudno što on to trpi. Najgore od svega je što su ograničeni, a mladi ljudi, glupi, zatrovani - rekla je Matora.

Foto: RTV Pink , printscreen

Foto: RTV Pink , printscreen

Sandra i David su mi smešni. Ne diži nikoga u zvezde, sačekaj. Miki jednu noć napao Karađorđa, pa Sandru, pa Davida. Neka meni nešto kaže za stolom, ja odmah napadam. Kaže ona mu je platila dugove i račune za tu radnju i kartu. Zbog svega je tu. To je cela priča - govorio je Mića.

Foto: RTV Pink , printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DRAGANA MITAR TRUDNA? Zadrugarka odlučila da reši dilemu oko svog drugog stanja! (VIDEO)

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

S.S.

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'