AKTUELNO

Bilo je veoma burno.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: RTV Pink , printscreen

Kada će prestati da maltretira Zerinu Hećo i da li je moguće da je toliko nisko pao da je ogovara po ćoškovima "Zadruge 2" sa Marijanom Zonjić, bilo je pitanje za Baneta Čolaka.

Foto: TvPink Printscreen

Moja Jasmina nema decu za bacanje. Juče je Zerina rekla da sam ja skidao cipele Marijani. To nema veze sa vezom. To sam komentarisao sa Marijanom - pravdao se Čolak koji je ranije tokom večeri izjavio da se u vezi sa Zerinom osećao kao potrčko.

Foto: TV Pink Printscreen

U sve se umešala i Miljana Kulić koja je Banetu ovom prilikom očitala lekciju, a u kući je bilo veoma burno tokom izlaganja ove ukućanke. Posle Miljane ustala je i Marijana Zonjić sa kojom je Bane ogovarao Zerinu.

Shvati da samo odbijaš devojku od sebe takvim ponašanjem i da se ona nikada neće pomiriti sa tobom. Ti pričaš o Zerini sa bivšom j*bačicom, a želiš da se pomiriš sa Zerinom. To je bolesno - govorila je Miljana Banetu.

Foto: RTV Pink , printscreen

Ja sam samo rekla da je ona jedan običan folirant. Malo plače, malo se smeje, pa opet ide ta tužna priča i tako sve u krug. Ja je nisam prozivala - rekla je Zonjićeva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'