AKTUELNO

Otkrila je do sada nepoznate detalje iz svoje prošlosti.

Osmoro zadrugara je dobilo počasanu titulu radnika fabrike, među kojima su se našli Luna Đogani, Zlata Đurković, Zerina Hećo, Jelena Krunić, Višnja Petrović, Aleksandar Lazić, Savo Perović i Aleksa Savić. Na čelu fabrike se kao šef našao Bora Santana, koji je nadgledao njihov rad.

Njihov zadatak tokom narednih dana biće da očiste što više belog luka. Kako bi sebi prekratili vreme Bora je dao ideju da svako od radnika ispriča kako je zaradio svoj prvi novac.

Foto: TvPink Printscreen

Sa 17 godina sam zaradila prve pare. Ne računam ono kad sam prodavala narukvice na ulici. Radila sam neku reklamu. Reklamirala sam nešto u Inđiji i tada sam zaradila 100 evra i moja slika je bila na bilbordu - rekla je Luna.
Ja sam radio kod ćaleta u radnji, preko letnjeg raspusta sam radio kod njega i zaradio i kupio biciklu - rekao je Aleksa.
Čisto sam sneg - rekao je kratko Sale Tru, a njegov odgovor je izazvao smeh među zadrugarima.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam plevila, vezivala maline. Mislim da tada nisam imala ni sedam godina - rekla je Krunićeva.
Ja sam sa 12 godina dobili prvu platu. Moji roditelji su prodavali na moru kikiriki, semenke. Ja sam po plaži prodavao kokice i kikiriki i deset metara ja prođem i prodam sve. Svima sam bio onako mali zanimljiv - ispričao je Savo.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: TEŠKO IM JE PALO BUĐENJE! Radnici fabrike ranije probudili Brendona, on napravio PRAVI HAOS, svima im ZAPRŽIO ČORBU od ranog jutra! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'