AKTUELNO

Potresla ju je situacija u kojoj se našao njen dečko jer se boji da tako i njen sin ne prođe!

Tokom ranih jutarnjih časova Miljana Kulić i njen novopečeni dečko Lazar Čolić Zola su sedeli na ugaonoj garnituri u dnevnoj sobi, a Zola je pokušao svoju lepšu polovinu da nagovori da trenira sa njim govorivši joj da je debela.

On je pokušao na sve načine da joj pokaže da mora da se bavi fizičkom aktivnošću kako bi svoju liniju dovela do savršenstva.

Foto: TvPink Printscreen

Debela si, moraš da smršaš! Teram te da treniraš sa mnom. Ti si meni idealna. Ti da se meni ne sviđaš ja ne bih bio sa tobom - pričao je Zola Miljani.
Šta ti hoćeš, da ja budem kost i koža? Ja sam svesna sebe i svojih kvaliteta, kao i Seka Aleksić, ona može da iznese sve - odgovorila mu je Kulićeva sa osmehom.

Foto: TvPink Printscreen

Potom su njih dvoje prešli na ozbiljnije teme. Naime, Miljana je insistirala da sazna kako stoje stvari u njegovoj porodici i kakvo je on detinjstvo imao.

Je l' on ima neku potrebu da te vidi? Je l' dobar čovek? Nikad ga nisi tražio, nikad nisi plakao? Koliko su tvoji roditelji bili u vezi? - bila je znatiželjna Miljana.
Prvi put sam išao da se nađem sa njim kada sam imao 12 godina. On mi ispričao kako stoje stvari. Nikakav osećaj nisam imao. Volim što sam ovako odrastao. Ja njega poštujem, ja ako njega sada pozovem, on bi sve učinio za mene. Nazove on mene ponekad, ali mi to ništa ne predstavlja. To je bila prava ljubav (između njegove majke i oca), bili su nekoliko godina zajedno. Slučajno se desilo (da se on rodi) nisu hteli - pričao je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog onoga što joj je Zola ispričao, Miljanu su obuzele emocije, pa se rasplakala zbog onoga što je on prošao. A onda je ponovo nastavila da ga ispituje u kakvim je odnosima sa dečkom svoje majke.

Pročitajte još: Zola ODBIO SE*S sa ovom zadrugarkom, Miljana mu OVAKO UZVRATILA, a onda je Jelena bez pardona ISPROBALA SVE POZE SA Doroteom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'