AKTUELNO

Za sada ide sve kao po loju.

Voditelj Ognjen Amidžić uradio je zajednički intervju sa najsvežijim rijaliti parom Miljanom Kulić i Lazarom Čolić Zolom koji su pričali o svojim emocijama i otvoreno pred milionskim auditorijumom priznali da su njihove emocije iskrene.

Ognjen je upitao Zolu čime ga je Miljana oduševila, a on je istakao njenu osobinu kojom ga je šarmirala.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je žena lavica, to me najviše privuklo kod nje - rekao je Zola, a onda je Kulićeva dala svoju stranu priče:
Fizički izgled, kao da sam ga poručila. Tamna kosa, slična životna situacija. Privuklo me je njegovo poštovanje, što poštuje moju mamu. Ja krenula da ga poljubim, on neće pred mojom mamom. I  time me je kupio. Mama je dala amin za našu vezu, ali u nekim stvarima je previše stroga - objasnila je Miljana i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam u svakom rijalitiju u kome sam bila nisam imala se*s, osim... kada se zaljubim, kontrolisaću se. Naravno da sam uzbuđena, naravno da želim, ali imam dete. Ja ne želim da moje dete bude na bilo koji način bude povređeno zbog mene - rekla je ona.
Potencira nekad, muči me često. Pričamo o bivšim momcima - dodao je Zola i istakao da je on i te kako zaljubljen u nju.

Foto: TvPink Printscreen

Koliko će potrajati veza ovih golupčića i da li će uspeti da prebrode sve prepreke zbog temperamenta kakav oboje poseduju, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: NEMA NEVINIH! Miki progovorio o svađama Ljube Pantović sa porodicom, a onda ŽESTOKO OSUDIO Brendona, pa poslao poruku njegovoj porodici! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-snimku koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima uživo na TV Pink.

D. B.

#Zadruga 2

'