AKTUELNO

Polako prihvata njihovu vezu.

Miljana Kulić i novi zadrugar Lazar Čolić Zola su nedavno započeli romansu koju kvare njene stalne sumnje i strahovi. Miljana je priznala da joj je teško da uđe u novu vezu s obzirom na to da ima tromesečnu bebu, a otežavajuća okolnost je i to što ona i njen izabranik dele krov sa njenom majkom Marijom Kulić.

Marija je budno pratila svaki njihov korak ne bi li se uverila da su namere njenog zeta iskrene, ali i da bi vodila računa o Miljani koja se u poslednje vreme nije osećala dobro. Kako su dani prolazili njena strogoća je smekšala, pa je večeras savetovala Miljanu da se malo više opusti.

Foto: TvPink Printscreen

Ne moraš samo da pričaš o svojim bolestima. Pričajte gde on radi, kakvi su tamo klubovi, da li pomaže mami... - rekla je Marija.
Ništa me ona to ne pita - žalio se Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Marija i Zola su se urotili protiv Miljane, pa su zajedno proveravali koliko dobro poznaje svog dečaka. Rešetali su je pitanjima, a ona se već na prvom nije dobro snašla.

Kada je rođen Lazar, šta je u horoskopu? - pitala je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Znam da mu je majka rođena 25. septembra - odgovorila je Miljana.
To si zapamtila samo zato što si ti rođena istog dana. Njoj je svaka druga rečenica da ću ja da je ostavim ako se ona zaljubi u mene. Prokomentarisao sam da mi se sviđa Sloba, kao pevač, a ona sada misli da sam ja takav čovek - rekao je Lazar.

PROČITAJTE JOŠ: ON JE ŽELEO, POKUŠAVAO! Zerina progovorila o njenoj i Banetovoj akciji pod tušem, pa priznala OVO! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'