AKTUELNO

U raspravu se umešao Miki koji je izvređao Brendona.

Maratonske svađe između Dorotee Jovanović i Branislava Radonića Brendona traju već nedeljama, a sukob među njima kulminirao je pre nekoliko dana kada je došlo i do fizičkog okršaja.

Tokom večerašnje emisije "Pitanja novinara", predstavnici sedme sile su pitali Brendona da prokomentariše žestoke svađom sa svojom nekadašnjom drugaricom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

To je izgledalo vrlo dramatično. Ona je mene probudila i napala da sam joj ukrao novac, a onda je nastavila da me provocira. Ja sam je odgurnuo kao nekog demona, više je ona bila histerična, a ja sam se branio od njene vampirske agresije. Ona iz dana u dan ide za mnom i traži pažnju. Ja je ne doživljavam u većini situacija, osim tada kada me je probudila - rekao je Brendon.

Foto: TvPink Printscreen

Njegovo izlaganje prekinuo je Miki Đuričić koga su razbesnela Brendonova opravdanja.

Ti si šutnuo devojku, p*čka ti materina! J*bo te tata iz Čente koji te napravio takvog! Hoćeš ja da dođem da te šutnem? - vikao je Miki.

I Dorotea je dobila priliku da iznese svoje mišljenje o Brendonu i njihovim sukobima tokom kojih se često pljuju i polivaju vodom.

Brendonov šovinizam potiče od toga što želi da bude žena, a nije to. On se sa nekim druži samo iz koristi. Često me je prvi napadao, ostalo je bio moj odgovor na njegove napade. Ako me priđe i pljune me, ako me uznemirava dok pokušavam da jedem, ako iznosi laži o meni, šta to govori o njemu? - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PRIZNALA DA JOJ SE SVIĐA: Zerina od MUKE nominovala Marka jer NE MOŽE DA MU ODOLI! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'