AKTUELNO

Aleksandra nije želela da komentariše ulazak njene majke.

Na pitanja novinara večeras odgovaraju stanovnici "Zadruge 2", a predstavnike sedme sile je na početku večeri zanimao komentar Ljube Pantović na njen prvi susret sa ćerkom Aleksandrom Subotić, koji je protekao burno.

Pratili smo tvoj ulazak i videli smo da ti Aleksandra nije pružila ruku. Da li te je to pogodilo - pitao je Darko Tanasijević, urednik portala Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Hvala zadrugarima koji su me lepo dočekali. Ko sluša šta pričam sve će mu biti jasno, srećna sam što su me lepo dočekali uprkos pričama koji su im prodavali. Ja znam da je nekima krivo što sam ušla jer sam ja jedna sujetna osoba i monstrum, ali su neki zaboravili da prave zvezde dolaze poslednje - rekla je Ljuba.

Ljuba Pantović je zatim prokomentarisala i prvi susret između nje i Aleksandre koji je prošao hladno.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ovde rekla da svako gradi odnos prema meni. Ja sam kao čovek i majka otišla da joj se javim, to što ona meni nije pružila ruku je njeno lice, a ne moje. Ja ću ostati do kraja, jer ću u delovima iznositi loše stvari o osobama koje su me opanjkavale. Zvocati dva meseca o osobi koja nije ovde je ružno i serviranje priče - rekla je ona.

Foto: TvPink Printscreen

Ljuba je potkačila i bivšeg muža Karađorđa Subotića i obećala da će njegov kredibilitet da dovede u pitanje i da će ga raskrinkati, dok Aleksandra nije želela da da nikakav komentar na iznenadan ulazak njene majke.

Ja sam rekla da nikakve izjave ne dajem i da me ništa ne zanima - izjavila je kratko Aleksandra.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: NA NJEGA ĆE PASTI SVE UKUĆANKE: Nakon Ljube Pantović, u ZADRUGU 2 ulazi OPASAN FRAJER! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'