AKTUELNO

Zadrugake će poludeti kada saznaju da su osumnjičene!

Zadrugare je jutros dočekao prizor toaleta umazanog balegom, zbog čega su mnogi burno reagovali i međusobno počeli da istražuju ko je to učinio dok su ukućani spavali.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića upitao je Zoricu Marković da mu ispriča njeno kretanje u toku noći, kao i da se izjasni na kog zadrugara sumnja.

Umirili smo se. Odem da popušim cigaru i vratim se da legnem. Samo što me je san uhvatio Miljana mi govori da joj je puls usporen. Ja sam joj rekla da je doba za spavanje i da nije ništa. Onda mi je tražila cigaretu jer ne može da spava. Ja pogledam kroz prozor, ono svanulo. Vidim da nemam sna i odem sa njom da popušimo cigaretu. Ona je izašla već, a potom ja izlazim za njom. Vidim otvorena vrata od kupatila, kad ono sve crno. Osetim smrad i izađem napolje. Dušu sam povratila. Htela sam da kuvam kafu, kad sam ugledala izručen džak smeća. Vratim se da spavam i nije mi izlazila ona slika iz glave - pričala je Zorica.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam pitala Miljanu da li si videla nekoga budnog. Ona mi je rekla je jedino videla Maju i Doroteu. Ja ne mislim da su to one uradile - rekla je Zorica.
Zašto imaš potrebu da nam slikovito opišeš svoje kretanje? Psihološki gledano, ti imaš potrebu da slikovito opišeš svoje noćno kretanje - sumnjičavo je pitao Brendon.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Potprisujem ti životom da je ovo protiv mene jer ja tri meseca čistim WC. Kako da shvatim drugačije? Ko god je neka mu služi na čast - izjavila je Zorica.

Kako je sve izgledao pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Zadruga 2

#Zorica Marković

'