AKTUELNO

Nisu mogli da se suzdrže, a da ne zaplaču od smeha.

Pojedini zadrugari bili su presrećni zbog pisma Velikog šefa, a naročito zbog toga što im je pružio mogućnost da u toku večeri uživaju u ,,Šiša baru" uz piće i druženje.

Jovana Tomić Matora i Zlata Đurković bile su jedne od onih  koje nisu bile raspoložene za muziku i igranje, pa su odlučile da se odmore u Beloj kući. One su tada započele jedan zanimljiv razgovor, a na temu kada su ih roditelji poslednji put istukli.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene je mama poslednji put tukla u četvrtom razredu - rekla je Višnja.
Mene je otac pred veliku maturu ubio od batina. Rekao mi je da sam ukrala dva boksa cigara, a ja tad nisam ni pušila. Ubio me, bacio me preko šanka! - rekla je Zlata.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Matora je bila inspirisana svime što su ukućanke izjavile, pa im je ispričala nešto što ih je nasmejalo do suza, a to je anegdota koju nikada neće zaboraviti.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pre tri godine, dolazim ja u sedam ujutru kući razvaljena. Međutim, ja sam zaređala 5-6 dana. Ja lagano otvaram vrata, a meni tata šamar, viče: Ku*vo! Bam -bam! Ubio me od batina! Mama mu se pridružila. I u tom trenutku me ona tuče, a ja pi*am u gaće, ja ne verujem da me bije i to traje! I kad je ona videla: je l' ti to pi*aš. Kad me uhvatila, pa tamo, pa ovamo. Ustajem po podne, stoji kesa i kao ajde da jedeš. Tri čizburkera, podgrejana. Ona viče: Jedi, pi*da ti materina! A, ja sanjala, jer sam kupila to onako pijana i donela kući, a ona mi to podgrejala, još kad je videla račun, haos - ispričala je Matora.

Šta su zadrugarke još priznale, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Zlata Đurković

'