AKTUELNO

Nije mu svejedno što njegova sestra želi da se druži sa njom.

Marijana Zonjić i Adam Đogani okončali su svoju vezu zbog toga što je mladi Đogani ubeđen da emocije nisu obostrane. Njih dvoje već dva dana nemaju nikakvu komunikaciju.

Blogerka Luna Đogani je upitala svog brata da li bi njemu smetalo da ona ima komunikaciju sa njom, jer joj nije prijatno da ne pričaju bez razloga.

Foto: TvPink Printscreen

Meni si ti najbitniji. Hoću da mi kažeš svoje mišljenje. Ne moram ja nju da kuliram i da ne pričam. Je l' tebi smeta da mi budemo okej? Da joj priđem i pitam šta radi, kako je, da je pitam treba li joj nešto. Kada bi videla da to njemu smeta, ja bih se sklonila. Samo moram da znam kako da se postavim prema njoj pošto vidim da me stalno gleda. Ako njemu to smeta ja to neću raditi - pričala je Luna.
Ma ne, samo vidi da to ona ne iskoristi. Nemojte sad da se ližete. Ne treba da mi crtaš - rekao je ljutito Adam i izašao iz paba.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Luninih reči, Adam je besno skočio sa sofe gde su sedeli pa izašao iz paba, po čemu se može zaključiti da mu nije prijalo to što mu je Luna rekla.

Pročitajte još: NJENI RODITELJI TREBA DA SE STIDE: Gagi Đogani ŽESTOKO OSUDIO poteze Marijane Zonjić, pa progovorio o Anabelinom i Luninom susretu! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'