AKTUELNO

Iznerivrao se, pa pričao sam sa sobom.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Foto: RTV Pink

Ukućanima je pušten i snimak na kom se vidi kako Lazar Jeremić razgovara sam sa sobom nakon što mu je Jelena Golubović zabranila da podeli batak sa Natašom Moskvom. Ovaj snimak nasmejao je sve ukućane do suza, zbog čega je nastala velika euforija u Beloj kući.

Foto: RTV Pink

Ona mi je skrenula pažnju sto puta da ne pričam sa zadrugarima, pa sam ja izgleda počeo da pričam sam sa sobom. Jelena je bila gladna, mi smo zajedno bili na tom budžetu. Spremio sam batak Jeleni, a nisam za Marka i Tomu i u tom momentu sam znao da je Nataša bila gladna. Krenuo sam da nosim njoj, a Jelena mi kaže: "Nemoj da deliš našu hranu". Tako kada se iznerviram, generalno pričam sam sa sobom. Nataši sam rekao sve. Ispričali smo se - rekao je Lazar.

Foto: RTV Pink

On je ovde birao između devojke i drugarice. On je tu vodio moralnu dilemu jer se našao između dve vatre, a u tom momentu nas dve nismo bile dobre - pričala je Jelena Golubović.

Foto: RTV Pink

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Lazar Jeremić Jera

'