AKTUELNO

Smatraju da Čolić odlično utiče na Miljanu.

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: RTV Pink

U jednom momentu pušten je razgovor Tome Panića, Zorice Marković i Nataše Moskve koji su pričali o vezi Miljane Kulić i Lazara Čolića. Na snimku je Zorica veoma šokirana, a Nataša je bila oduševljena.

Foto: RTV Pink

Meni je Miksi tako kao neka mala, slatka devojčica. Ona je ovo zaslužila. Lazar je iskren. Ja vidim da se ona njemu puno sviđa. On je meni to rekao i ja mislim da je on jako dobar momak - rekla je Nataša.

Foto: RTV Pink

Miljana izgleda srećnije i ja je neću sprdati, kao što ona misli. Ja ti ne želim ništa loše, želim samo da budeš srećna - govorio je Toma Panić tokom svog izlaganja Miljani.

Foto: RTV Pink

Oni su meni preslatki. Ja znam Miljanino mišljenje o rijaliti vezama i stvarno sam se iznenadila. Mislila sam da se oni zezaju sa mnom, Nataša i Toma. Lazar je fin dečko i mislim da će to trajati. Nisam se u negativnom smislu iznenadila. Miksi je sada nežna, drugačija je. Mislim da je njoj to sada potrebno. Emocija menja čoveka u sekundi - rekla je Zorica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

'