AKTUELNO

Pao joj kamen sa srca.

Anabela Atijas večeras je imala priliku zajedno sa svojom ćerkom Ninom da uđe u najgledaniji rijaliti program na našim prostorima "Zadruga 2" kako bi razgovarale sa starijom ćerkom i sestrom Lunom Đogani.

Foto: RTV Pink

Sve se dogodilo u Rajskom vrtu, a blogerka nije mogla da veruje šta se dešava. Sve vreme one nisu skidale osmeh sa lica, a Luna je izjavila da je veoma ponosna što nije plakala tokom ove posete.

Foto: RTV Pink

Kada je sve prošlo i kada se vratila u studio "Zadruge" Anabela je svoje prve utiske iznela voditelju Ognjenu Nestoroviću, a tom prilikom nije krila svoju sreću što je videla naslednicu.

Sada mi je predivno dete. Dobila je ponovo one ženske atribute. Liči na onu moju staru Lunu. Osetila sam dobru energiju. Taj osećaj da je neko tvoj unutra je poseban osećaj. Čim nije zaplakala kad se vratila unutra znači da je dobro. Mislim da je ovo veliki pokazatelj da je na putu da bude ona stara Luna. Ovaj susret joj je olakšao sve. Ne postoji merna jedinica za ovu količinu sreće koju sad osećam. Ovo mi je najbolja terapija - rekla je Anabela.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Anabela Atijas

'