AKTUELNO

Ponosna majka.

Nakon što je nekoliko meseci ćutala i nije želela da iznosi svoje stavove u javnosti, pevačica Anabela Atijas večeras je odlučila da prekine tišinu i pojavi se u studiju rijaliti programa "Zadruga 2" gde komentariše učešće svoje ćerke Lune Đogani.

Foto: TvPink Printscreen

Anabela Atijas je iznela i svoj stav o suzama svoje ćerke koje su bile na njenom licu posle gostovanja Slobodana Radanovića na žurki u utorak veče, ali i nakon teških reči koje joj je u sredu veče uputila Miljana Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ponosna na nju jer ovo je zdrav način da izbaciš iz sebe otrov, nešto što te muči, što te boli. I šok i iznenanđenje i očekivanje i momenat kada je shvatila da to što je očekivala nije dobila, sve emocije su pomešane. Svi roditelji koji imaju adolescenta kod kuće znaju šta ja pričam i nikome nije lako, samo što se ovo sve snima, na šta je ona pristala - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku je Anabela komentarisala i Lunin odnos sa Lepim Mićom, a kako je sve izgledalo pogledajte ispod ovog teksta u video-snimku koji je dostupan u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autori: S. K. / N. V.

#Anabela Atijas

'