AKTUELNO

Pokušavao je na sve načine da produži njihovu vezu, ali mu nije uspelo.

Miljana Kulić i novi zadrugar Lazar Čolić Zola su nakon samo nekoliko sati provedenih zajedno pokazali simpatije jedno prema drugome, a potom se upustili u vezu. Nakon tri dana su shvatili da se sve prebrzo odigralo i da je bolje da sve sada na početku saseku u korenu.

Miljana je bila izričita po ovom pitanju iz razloga što je primetila da Zola gleda njenu rijaliti cimerku Eleonoru Miljković, a njoj ne posvećuje dovoljno pažnje. Tokom ranih jutarnjih sati njih dvoje su rešili da porazgovaraju o svom odnosu i stave tačku na njihovu romansu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti i ja nikako ne možemo da budemo zajedno. Ja sam tebe baš zgotivila, možemo ostati drugovi, ti si mnogo dobar momak. Ja ću i dalje da te cenim i poštujem kao druga. Nikada mi se nije desilo da se poljubim sa nekim tako brzo. Volim te kao druga i ostaće tako - rekla je Miljana.
Dobro, ostaće tako. To što si utripovala da mi je Marija to rekla. Imamo dve opcije, da budemo drugovi, to što si ti rekla i druga da ne pravimo jedno drugome ovakve scene. Ne daj Bože da sam ja tebe zavoleo i da ti meni ovo radiš, ja bih napravio haos ovde. Onda je to najbolje kao što ti kažeš da budemo drugari. Ti se meni sviđaš i na neki način sam se počeo zaljubljivati u tebe - uzvratio joj je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Uvek sam ja tebe zvala, ja sam sve potencirala. Neću da pravim od sebe budalu, da mi se smeju. Ja ne želim da jurim za tobom. ti nemaš potrebu daideš za mnom. To dokazuje da tebi ni na jedan način nije stalo do mene - nastavljala je Kulićeva.
Ja mislim da smo mi prebrzo ušli u ovo, možemo samo da usporimo. Mi možemo da se udaljimo. Ja ni sa kim neću biti blizak. Ja ne znam kako ćemo ti i ja biti drugovi, možemo probati - Zola nije želeo da prihvati da će izgubiti Miljanu.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon razgovora upitao Lazar je upitao svoju simpatiju šta ona želi, koji korak da načine, a ona je i dalje ostala pri svom stavu da želi da ostanu prijatelji, na šta je on pristao, ne želeći više da se raspravlja.

Pročitajte još: BACALA SVE PO PODU: Marijana se uplakana osamila u pabu, ZADRUGAR DOŠAO ODMAH DA JE UTEŠI ČIM JE ADAM NAPUSTIO PROSTORIJU! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

'