AKTUELNO

Ovaj detalj nikako ne može da zaboravi.

Nataša Moskva i Lazar Jeremić Jera svoju ljubavnu romasu otpočeli su najgledanijem rijaliti progamu u regionu "Zadruzi", a nakon što je zadrugarka saznala da njenog dečka napolju čeka verenica Anđela, odlučila je da prekinu svaki kontakt.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iako je imala nameru da se udalji od Lazara, Nataša je nekoliko puta razmenjivala nežnosti sa Jerom, a jendom prilikom je i priznala da je zadrugar dobar u krevetu.

To je bio samo mali signal Lazaru da se više potrudi oko Nataše, a nakon što mu je ona večeras rekla da je definitivno kraj njihove ljubavne romanse, Lazar se u izolaciji žalio Marku Miljkoviću i Dragani Mitar.

Naime, Nataša je izrazila želju da večeras prespava sa Draganom u izolaciji što se Lazaru nimalo nije dopalo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sad sam se raspravljao sa njom. Ona kaže da ne želi da bude sa mnom. Ja razumem možda ne želi, ali joj prijam. Predložio sam joj da spavamo zajedno večeras da je uspavam, mazim i češkam. Ona kaže da neće. Kada smo bili u sudnici, ona mi kaže da sam joj nedostajao. Da legnemo zajedno isto bi osetila. Ne mogu da se izgube ta osećanja tek tako - pričao je Lazar.
Smotaj neku drugu ribu - savetovao ga je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mogu ja, ali kada je budem uhvatio za si*su, nije to ta si*a. Pomaziću joj obraz ali to neće biti taj obraz. Poljubiću joj usne ali to nisu te usne. Znam da ima mladež na vratu. Sinoć sam je prvi put video golu. Ja sam joj skinuo duks i bilo mi je baš preslatko to - otkrio je Lazar.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Lazar Jeremić Jera

#Nataša Moskva

#Zadruga 2

'