AKTUELNO

Ostavila ga pred milionskom publikom!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedno od pitanja stiglo je i za Mariju Kulić koje se odnosilo na vezu njene ćerke Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole. Gledaoca je zanimalo da li je Marija spremna za još jedno unuče.

Ja nisam spremana za unuka, a nadam se da nije ni Miljana. Iskreno nisam za tu vezu jer se previše meša Bora - rekla je Marija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene nerviraju neke stvari, videla sam da on gleda u Noru i da flertuje sa njom. Ja ne verujem u rijaliti veze, ja ne znam sa kakvim je namerama on ušao ovde. Mislim da je najbolje da ja funkcionišem samostalno - rekla je Miljana.
Marija mi je pokazala da se Bora i Zola nešto domunđavaju. Rekla sam Miljani da ne žuri...Nora sedi kao kip, Zola je sedeo kao kip. Ja sam Zolu pitala šta je pitao Bora, on se zakleo da to nije istina - rekla je Zorica Marković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana je zahtevala od Zole da joj kaže svoje namere. On je rekao da su njegove namere čiste. Marija joj je zabranila da se pokrivaju preko glave -  otkrio je Lepi Mića.
Ja želim da Zola i ja ostanemo drugovi - rekla je Miljana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Lazar Čolić Zola

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga 2

'