AKTUELNO

Za crnim stolom izrekli sve ono o čemu su ćutali!

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jedno od pitanja stiglo je i za Marka Miljkovića, koje se odnosilo na njegov odnos sa Lunom Đogani. Gledaoca je zanimalo zašto nikada nije stao u odbranu modne blogerke i zašto se toliko folira.

Što se tiče Lune, ja sam se spontano ponašao. Luni nisam glumio prijatelja. Mi nismo bili prijatelji, mi smo bili dobri drugovi. Prilazio sam joj i kada je bila tužna i kada je bila srećna. Luna i ja ne pričamo o trenutka kada je rekla da sam folirant. Još uvek nismo izgladili odnos - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam shvatila da sam ja njemu ovde bila materijal. On je postao sve bliži sa mnom kada je Dragana ušla. Za mene jeste folirant jer očigledno da mu nisam bila dovoljno draga. Rekao je da ćemo videti vremenom. Razočarala sam se u njega. On ovde ima taktiku. Očekivala sam da će mi prići kada bude video da mi je teško - pričala je Luna.
Vreme je pokazalo sve. Ona nastavlja da me blati. Vreme je pokazalo ko mi želi bolje. Dragana mi je prišla da popričamo kao ljudi, a ona još uvek besni ovde - izjavio je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj da praviš od muve magarca. Ja tebe ne napadam. Ja govorim samo svoje mišljenje. Ja ti nisam ovde neprijatelj i ja ti ne želim loše. Ja tebe nisam uvredila - rekla je Luna.
Meni je ovo smešno. Jasno se vidi da si se promenila prema meni - rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jesam, zato što sam se razočarala u tebe - priznala je Luna.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Luna Đogani

#Marko Miljković

#Zadruga 2

'