AKTUELNO

Čuveni mali oglasi su nasmejali zadrugare do suza.

Zadrugari su danas uživali u još jednom izdanju radija "Amnezija", a voditelji Bane Čolak i  Bora Santana su zasmejali zadrugare do suza svojim čuvenim malim oglasima.

Oni su na urnebesan način prozvali ukućane za sva nedavna dešavanja po kojima su poznati, pa se na tapetu našao "Lazar ispaljenik", "Bane psovač" i "Toma pesnik".

Foto: TvPink Printscreen

Voditeljski dvojac je izneo svoje mišljenje i o romansi koja se nedavo rodila između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Odmah pred ulazak je rekao da mu se sviđa jedna zadrugarka. Videli smo da je zaljubljen u Miljanu Kulić. Neki su komentarisali da je sve to bila igra, ali svi znamo da je Miljana iskrena i sve radi od srca - rekao je Bora.

Foto: TvPink Printscreen

Bora je prokomenmtarisao i da se Miljana više puta zaljubila u rijalitiju, a na njegove reči ona se toliko naljutila da je došla u studio da ga demantuje.

Ovo nije u redu što si rekao! Miljana se nije zaljubila u rijalitiju više puta, već jednom, u oca moga deteta. Lazar je na dobrom putu da se zaljubim u njega - rekla je Kulićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: MOJA BOL SE ZOVE SLOBA RADANOVIĆ: Čim je izašao iz Zadruge, Luna DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'