AKTUELNO

Nakon što je srela bivšu ljubav, njeni krici bola su odjekivali Zadrugom.

Sinoćnja žurka u "Zadruzi 2" jedna je od onih koje će se dugo prepričavati. Jedan od pevača koji je bio zadužen da zabavi ukućane bio je Slobodan Radanović, bivši dečko Lune Đogani. Njihova burna ljubav obeležila je prošlu sezonu najgledanijeg rijalitija,  a svi su željno iščekivali trenutak kada će se bivši ljubavnici ponove sresti pred kamerama.

Foto: TvPink Printscreen

Njihov prvi pozdrav protekao je hladno, a Luna je sve vreme pokušavala da sakrije emocije. Ona je igrala ispred bine sa svojim prijateljima, a u jednom trenutku je zaplesala sa Lazarom Jeremićem ne bi li napravila Slobu ljubomornim.

Ipak, kada je njen dečko napustio imanje, ona više nije mogla da obuzda tugu. Otrčala je u pab gde je jecala i vrištala u potpunom rastrojstvu, dok su Savo Perović i Adam Đogani bezuspešno pokušavali da je smire.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je nakon burnih dešavanja otišla u hotelsku sobu gde trenutno spava pored ovonedeljnog vođe Save. Ona je potpuno iscrpljena utonula u san, ali se često budila i prevrtala po krevetu. Savo je sve vreme bio uz nju, pa ju je mazio po leđima i pokrivao jorganom.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: MOJA BOL SE ZOVE SLOBA RADANOVIĆ: Čim je izašao iz Zadruge, Luna DOŽIVELA NERVNI SLOM! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'