AKTUELNO

Zabolele ga njene reči.

Na samom kraju ''Pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem'', prikazan je snimak u kom Bane Čolak psuje sebe zbog načina na koji se osramotio pred milionima gledalaca kada je pravio lažne suze od svoje pljuvačke.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što su se ostali zadrugari vratili aktivnostima u Beloj kući, Bane i Zerina Hećo su ostali da razgovaraju o snimku, ali i o budućnosti veze, ukoliko se ponovo pomire.

Ženo, mi nismo imalo lajt vezu, imali smo ozbiljne planove, kako možeš sve da zaboraviš i da ne vidiš moju promenu, znala si pre da budeš vedra i srećna. Kako misliš da se osećam kada ustanem i kažem to i ti ništa ne kažeš - žalio joj se Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: BANE JE PONOVO INTERNET SENZACIJA! Čolak ISKRENO govorio o suvim suzama, a onda je prikazan novi snimak koji je NASMEJAO SVE UKUĆANE! (VIDEO)

Branislave, samo ti, ti i ti. Kad ćemo malo mene da spomenemo. Je l' ti hoćeš da te ostavim. Videla sam promenu, ali nije dovoljna. Ja ti ništa rekla nisam. Dok pričaš sa mnom ti me vređaš. Ne poštuješ me. Ne mogu da pričam sa tobom, ja bežim od onoga što mi je loše. I dalje se kanališ u mojim očima - rekla je Zerina.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'