AKTUELNO

Zerina je bila šokirana.

Bane Čolak je došao na red pretresa nedelje sa Milanom Miloševićem. Njegov odnos sa Zerinom Hećo dobio je novu dimenziju. Oni spavaju zajedno, provode mnogo vremena jedno pored drugog, ali više nisu u vezi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane je tužno govorio kako mu je teško što više nema isti odnos sa Hećo, pa je priznao da njegove lažne suze nisu razlog njihovog raskida.

Pokušavam da poštujem ono što smo se dogovorili. Budem ceo dan super i uveče me stigne. Ona se prema meni ponašao kao prema prijatelju. Danas je već deveti dan od kako je to tako. Ja ne tražim da me grli i cmače. Očekujem da se barem zagrlimo. Ona mi uvek skloni ruke. Razumem da ju je sramota zbog svega što se desilo, ali ipak možda mogu da se dogode i teže stvari i smatram da ovo nije razlog da bude tako sve drugačije. Mene je i dalje sramota, ali znam da će mi moja majka oprostiti - rekao je Bane iskreno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja vidim da on mene ne razume dok pričam sa njim. Nije u redu da meni postavlja neke ultimatume - rekla je kratko Zerina.

Nakon toga Milan je najavio da će biti pušten smešan snimak, ipak akter njega je takođe bio Bane Čolak koji je grdio sebe zbog načina na koji se osramotio zbog ''suvih suza''.

Postao sam sprdnja napolju, verujem da drugi to ne rade - kratko je rekao Bane nakon prikazivanja snimka.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: LUNA PRIZNALA ZAŠTO JE LUPILA ŠAMAR TOMI: Pričao je nebuloze, smetalo mu je što ja sedim pored Davida! (VIDEO)

Da se vrati na ono što je bilo pre, nikada sigurno. I to ne zbog onog snimka već na niz događaja koji su se dešavali u poslednja dva meseca. Ja samo njemu hoću da pomognem da se skoncentriše sam na sebe. Meni je ovo sve katastrofa, kada je u pitanju ova situacija među nas dvoje, ne znam šta da kažem. Ja baš volim kad se 30, 50 miliona ljudi napolju smeje, onda se i ja nasmejem i kažem "Baš je smešno". Popravio mi se dan - zaključila je Zerina.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su dostupni ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'