AKTUELNO

Ukućani su ga podržali u ovome.

U javnosti je kao bomba odjeknula vest da Lazar Jeremić u spoljnom svetu ima verenicu koja ga čeka, iako je poznato da je on u najgledanijem rijalitiju ostvario ljubavni odnos sa Natašom Moskvom gde je i priznao da je mnogo zaljubljen u nju.

Iako je među njima bilo mnogo razmirica i svađa, a naročito posle saznanja da on nije slobodan momak, oni su ponovo zakopali ratne sekire i nastavili da provode vreme zajedno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Oni su nekoliko puta ispoljavali i svoje strasti, a došlo je i do vrele akcije ispod pokrivača. Jeremić nije znao kako da joj dokaže svoju ljubav posle svega što su prošli zajedno tokom svog boravka, pa je došao na jednu ideju koja će zasigurno šokirati sve.

Ja bih da stanem pored Drveta mudrosti i da je iznenadim i da joj kažem: Da li pristaješ da budeš sa mnom dugo, dugo? Neću da je pitam da se uda za mene ili ne znam ni ja šta, iako bih hteo i dete i sve. Smislićemo nešto dobro - rekao je Lazar.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bilo bi veliko iznenađenje za nju, još da bude žurka, pa to bi bilo ful - rekla je Aleksandra.
Ona sad ovo najmanje očekuje i to bi joj sigurno značilo, zato što mi je rekla da više neće ništa, oseća se poniženo, bla, bla - rekao je Lazar.

Foto: Rijaliti Zadruga

Aleksandra Subotić i David Dragojević su ga podržali u svemu što je Jera predložio, a da li će mu se posrećiti da sve to i realizuje, preostaje da sačekamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

'