AKTUELNO

Neviđeni haos u Beloj kući!

Petak veče je rezervisan za "Igru istine" tokom koje zadrugari otkrivaju sve svoje tajne, a tako je bilo i večeras.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zorica Marković je upitala Lepog Miću da objasni kako je nastao i tekao sukob između Tomislava Panića Tome i Davida Dargojevića, a on je tvrdio da se to desilo zato što su oba zadrugara zaljubljana u Lunu Đogani i da je David štitio modnu blogerku.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luni je negirala ovu tvrdnju, a Davidova devojka Aleksandra Subotić je pozelenela od besa jer smatra da to nije istina i naterala Miću da ode do izolacije i to kaže i Dragojeviću.

Ti se Davidu uvlačiš u du*e, a po meni se*eš. Kada on nije tu onda menjaš priču. Tebe je pojela mržnja. Ti manipulišeš pričom. To Davidu ne smeš da kažeš. Ajde, u zolaciju pa to njemu kaži ako smeš - vikala je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Lepi Mića otišao je do izolacije sa Aleksandrom i Davidu rekao da smatra da je on zaljubljen u Lunu, dok je Subotićeva insistirala da ispriča sve što je za crnim stolom već rekao.

Evo ja ću da ti kažem. Ti si u Lunu zaljubljen - rekao je MIća Davidu.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Reci sve lepo šta si pričao. Priča sve vreme kako si ti zaljubljen u Lunu. Rekao je da si se pobio zbog Lune - vikala je Aleksnadra.

Nakon što je Mića napustio izolaciju, Aleksandra je objašnjavala Davidu da mu on nije prijatelj i da koristiti priliku kada Dragojević nije prisutan da je ponizi.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Hoću da ti dopre do glave da kada tebe nema mene neko dira. On nije dobar. Ti bi trebalo kao muškarac da kažeš da odjebe od mene. Ako tebe poštuje mora da poštuje i tvoju ženu - pričala je Aleksnadra.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimcima ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

#Luna Đogani

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

#Zadruga 2

'