AKTUELNO

Ministarstvo građevine izdalo je u četvrtak dve građevinske dozvole za izgradnju u Vranju 186 jeftinih stanova u četiri zgrade i 190 stanova u Nišu u dve zgrade.

Izgradnja jeftinih stanova za pripadnike snaga bezbednosti počeće za oko mesec dana, prvo u Vranju i Nišu, najavila je danas u Vranjskoj banji potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevine Zorana Mihajlović.

Ona je dodala da je Ministarstvo građevine izdalo u četvrtak dve građevinske dozvole za izgradnju u Vranju 186 jeftinih stanova u četiri zgrade i 190 stanova u Nišu u dve zgrade.

Istakla je da su gradovi Vranje i Niš prvi pripremili lokacije za početak gradnje i da je sada u toku raspisiivanje tendera za izvođače radove, koji će biti biti izabrani u narednih mesec dana.

- U narednih mesec dana imaćemo izvođača koji će početi da radi. Grad Vranje je prvo pripremio lokaciju i sve drugo što je potrebno za izgradnju jeftinih stanova. To je ogroman projekat, to nije samo ovih 186 stanova, pošto će se graditi na hiljade jeftinih stanova u Srbiji - naglasila je Mihajlovićeva.

#Zorana Mihajlović

#stan

'