AKTUELNO

Opštinski odbor SNS Majdanpek saopštio je danas da su "batinaši iz Saveza za Srbiju napali dva njihova omladinca, oteli im izborni materijal" i vređali ih.

- Batinaši iz Saveza za Srbiju jutros su napali dvoje omladinaca iz naše stranke, oteli i pocepali im izborni materijal koji su delili građanima, i urlali na njih i prisutne građane - navodi se u saopštenju.

Napadači su, kako se navodi, vikali: "Nećete nam vi zabraniti da uzimamo pare iz katarskih ambasada i od Velikog brata. . . Ko ste vi da govorite da ne smemo da tučemo žene i da lopovi ne smeju nikada više da pljačkaju narod i državu... Još jednom pomenite da je Boško llotićevac i fašista, Djilasove milione, Jeremićeve veze sa Muslimanskom braćom, i završićete u kanalu".

Naprednjaci Majdanpeka poručili su "i Obradoviću i Jeremiću i Djilasu i svim prevarantima i siledžijama iz njihovog Saveza za pljačku da nikada više pristojni i vredni ljudi, koji žive i hrane svoje porodice od poštenog rada, neće poginjati glavu pred tajkunima i kriminalcima i da narod nikada vše neće dozvoliti pljačku i uništavanje Srbije".

#SNS

'