AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program televizije Pink i započnite dobar dan dobrim jutrom.

U jutarnjem programu "Dobro jutro!Jovana i Srđan" gledaćete:

Šta su Novak Đoković, Jorgovanka Tabaković, Andrej Jovanović, Dragan Bjelogrlić, Edvard Snouden i brojne druge poznate ličnosti pisali za specijalni godišnjak koji je "Nedeljnik" objavio po licenci "Njujork Tajmsa", u prelistavanju štampe reći će nam Marko Prelević, odgovorni urednik "Nedeljnika".

Koliko će avioni koje ćemo dobiti iz Rusije poboljšati operativno-funkcionalne sposobnosti Vojske Srbije, tema je za Miroslava Lazanskog, vojnog analitičara i Dragana J. Vučićevića, glavnog i odgovornog urednika "Informera".

Da li je knjiga "Pružite detetu 100 mogućnosti umesto dve", zaista priručnik koji savetuje roditelje kako da im deca budu gejevi, tema je o kojoj svi pričaju.

Ugostićemo i karatiskinju Aleks Cverdelj koja je do sada osvojila više od 250 medalja na državnim, evropskim i svetskim takmičenjima

Sa pevačem Markom Luisom razgovaraćemo o njegovoj novoj pesmi "Pada noć", za koju je snimio i spot, a sa glumicom Evom Ras i indijskim rediteljom Šridarom pričaćemo o filmu "Saga o tri nevina muškarca" koji će premijerno biti prikazan 11. januara u Sava centru.

#Jovana Joksimović

#Jutarnji program

#Srđan Predojević

'