AKTUELNO

Nastavlja se dominacija TV Pink, najgledanijeg televizijskog emitera.

Ovog vikenda televizija Pink je je bila najgledanija komercijalna televizija u Srbiji u svim grupama, a posebno među ženskom populacijom u udarnim terminima.

Foto: Pink.rs

Petak je obeležila najgledanija serija u Srbiji "Crna ruža", a zatim i tradicionalno "Pinkove zvezdice" sa više od 1.300. 000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Prate ih serije "Elif", "Bahar" i "Izgubljena ljubav", kao i Nacionalni dnevnik i emisija "Premijera" koja beleži fenomenalne rezultate kako u premijernom tako i u repriznom terminu.

Foto: Printscreen

Kao što ste navikli među najgledanijim našle su i talk show emsije Sanje Marinković i Lee Kiš, ali i repriza emsije "Paparazzo lov".

Foto: Pink.rs

U subotu Pink obara rekorde gledanosti! Pinkov Nacionalni dnevnik je nagledanija emsiija u danu, dok je ubedljivo najveći broj gledalaca bio uz takmičarski show "Pinkove zvezde" koji je ove subote ispratilo više od neverovatnih 1.800.000 gledalaca.

Foto: Pink.rs

Nedelju kao najgledaniji komercijalni emiter Pink ostvaruje serijama "Crna ruza" i "Elif", kao i informativnim programom emisijama "Specijal", "Pregled nedelje" i "Nacionalni dnevnik".

Foto: Pink.rs

Televizija Pink 22 godine zbog Vas

#Gledanost

#Nacionalni dnevnik

#Paparazzo Lov

#Premijera

#Televizija Pink

#vikend

'